Onze Service

Profiteer van uitzonderlijk goede service

Standaard all-in

De vakantie is een feit en je staat waarschijnlijk nu al te popelen tot je er bent. Genieten van de Zwitserse natuur, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden in Spanje, noem maar op. Het klinkt als een droom die uitkomt. Om nou echt het maximale uit jouw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een dorpje in Italie, of chalet in de bergen in Oostenrijk, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Standaard inbegrepen in onze huursom:

 Ongelimiteerde kilometers

 (Extra) WA-dekking van €7,5 miljoen

 Schadeverzekering (CDW)

 Diefstalverzekering (TP)

 Terugbetaling eigen risico

Dekking glas-banden-bodem-dakschades

24/7 Nederlandstalig noodnummer

dave-lastovskiy-127581
StockSnap_EGAHX2C0VP
zurich-1577301_1920
2.354

Auto's verzekerd

654.811

Gereden Kilometers

1.748.937

Tevreden klanten

Wat u van ons kunt verwachten

Auto boeken zonder creditcard!

Icoon_Creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? 

Extra’s met het Premium pakket

Icoon_Premium

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

Extra snel met express Service

Icoon_Snel

Vliegtuig in, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% zorgeloze autohuur

Icoon_Zorgeloos

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Europa autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering(CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Diefstalverzekering(TP)

Hoe vervelend is het om bij je auto terug te komen en diefstal te constateren. Zoals de naam al zegt verzekert diefstalverzekering(TP) tegen diefstal van de huurauto, spullen die in de auto liggen zijn dus niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De diefstalverzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Europa autohuur is all in – inclusief met alle nodige verzekeringen. Met dekking van glas tot bodemschade. U hoeft dus geen extra auto verzekering af te sluiten. Soms proberen verhuurders je die toch aan te smeren dus let goed op. U moet ook goed opletten bij het tekenen van het huurcontract niet dat u tekent voor een extra verzekering.

WA-dekking van €7,5 miljoen

In de meeste Europese landen is de WA-dekking voldoende. In de landen waar dat niet zo is ligt de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als je dan een ongeluk krijgt zou je een groot financieel risico kunnen lopen. Daarom sluiten wij een WA-verzekering af met een dekking van € 7.5 miljoen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De WA-verzekering dekt de schade zowel materieel als fysiek.