Auto huren Zwitserland

Auto huren Zwitserland

Heb je in de planning staan om een heerlijke vakantie door te brengen op Zwitserland? Als je van plan bent om een auto te huren om zo niets van dit mooie land te missen, regel een auto bij Auto Huren Europa. Geen gedoe over een verzekering voor je Eigen Risico die je vaak bij veel maatschappijen dubbel betaald, maar gewoon een goede verzekering die alle schades dekt. Uiteraard zijn wij blij wanneer er geen schades zijn, maar een ongeluk kan in een klein hoekje zitten en om je dan zo weinig mogelijk problemen te geven op je vakantie, nemen wij je zoveel mogelijk uit handen om alles zo snel mogelijk te regelen. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer.

 

Het openbaar vervoer is vaak net niet handig met de dienstregeling. Wil je zonder tijdslimiet ergens heerlijk nog wat eten ’s avonds in een anders stadje je vakantiebestemming, huur dan een auto bij Auto Huren Europa. Je kunt de auto afhalen op diverse plaatsen. Geef je tijd van afhalen door en wil je hem daarna op een andere plek weer inleveren, dan is dit ook mogelijk. Zo zou je hem bijvoorbeeld op het vliegveld weer in kunnen leveren als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend weer naar Nederland vertrekt en het openbaar vervoer nog niet rijdt.

 

Wil je eerst wat extra informatie in plaats van meteen te boeken, dan kun je gerust bellen met ons kantoor. Geef duidelijk je wensen door en wij geven je een zo goed mogelijk advies over Auto Huren Europa.


Auto huren Zwitserland

Kom voor een goed geregelde naar onze website en regel snel en veilig online je huurauto. Geen verrassingen door addertjes onder het gras, maar een duidelijk contract en een duidelijke prijsafspraak. Ontdek het mooie Zwitserland per huurauto en rijd naar de mooiste dorpjes en geniet van de geweldige alpen.

Zeer makkelijk en eerlijke prijzen.

Bert van Oorschot

Europaautohuur weten wat ze doen, had een geweldige vakantie met mijn huurauto!

Jan van Kanten

Zeer tevreden over mijn huurauto van europaautohuur.nl.

Merel Artsen

Geweldige auto gehuurd bij europaautohuur.nl. Heb veel van mijn bestemming gezien!

lieke Buist